Schenk eens een culinair compliment!

Echte Zalm is een smaakvol culinair zakelijk relatiegeschenk met een hoog ‘wannehave’ gehalte. Een culinaire attentie van hoge kwaliteit, vol van (goede) smaak. Met de complimenten van uzelf én onze meesterrokers die op pure, traditionele wijze uw relatieschenk roken in Spakenburg.

Een zakelijk relatiegeschenk dat indruk maakt
Echte Zalm is voor uw relaties een geweldige reminder aan een geslaagd congres, beursbezoek of fijne samenwerking. Ook wordt Echte Zalm geschonken als welkom alternatief op het traditionele bloemetje door auto- en caravandealers. De mogelijkheden voor een culinair compliment zijn eindeloos…

Voor een zakelijk relatiegeschenk dat indruk maakt wordt onze ambachtelijk gerookte zalm in 600 gram verpakking begeleidt door een passende wijn of fijne whisky, en verpakt in een luxe, zwarte geschenkbox met magneetsluiting. Het is mogelijk om onze geschenkbox met het kenmerkende gezeefdrukte gouden kroontje te personaliseren met uw eigen logo of boodschap.

Bij een afname van 100 stuks is deze personalisatie GRATIS. Als relatiegeschenk van ons aan u. 

Geen zorgen over levering en houdbaarheid!
Echte Zalm wordt in kleine batches met veel zorg warm gerookt volgens oud familierecept. Direct na het afkoelen wordt de zalm in de rokerij gevacumeerd. In gesloten verpakking behoudt Echte Zalm buiten de koeling drie weken haar sublieme smaak en versheid. We leveren uw relatiegeschenken kort voor de geschenkdatum aan, waarmee het schenken van een lekker stuk, smakelijke en gezonde zalm gegarandeerd is. nnU kunt dus ook gebruik maken van het personaliseren van de boxen bij schenking door het jaar heen, zonder zorgen over levering en houdbaarheid.

Echte Zalm: Prijs luxe geschenkbox met 300 gram warm gerookte zalm: € 29,95 excl. verzendkosten.

Echte Zalm: Prijs luxe geschenkbox met 600 gram warm gerookte zalm: € 34,95 excl. verzendkosten.

Dutch Edition: 600 gram warm gerookte zalm verpakt met een goede fles witte wijn in een feestelijke box met Delfts Blauwe print. € 39,95 excl. verzendkosten.

Black Edition: 600 gram warm gerookte zalm, naar keus verpakt met een goede fles witte wijn of een Famous Grouse Smoky Black Whisky (70cl). € 39,95 / € 59,95 excl. verzendkosten.

Uw Echte Zalm culinair relatiegeschenk voordeliger inkopen? Voor een vanaf name van 10 stuks kunt u contact opnemen met Michel Heinen voor een passend prijsvoorstel via vishandelmichelheinen@hotmail.com