PICCALILLY MET ECHTE ZALM

PICCALILLY MET ECHTE ZALM

Bij Echte Zalm nemen we u graag mee op culinaire reis vol met verrassende en smaakvolle zalmcreaties. Deze heerlijke creatie combineert de verfijnde smaak van onze Echte Zalm met de unieke panna cotta gemaakt van piccalilly. Een sterrengerecht, maar dan bij u thuis.
30 min
1-2
Bekijk Producten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Week de gelatine in een bakje met water. Verwarm ondertussen de sojamelk in een steelpannetje.
  2. Knijp de gelatine goed uit en voeg dit bij de sojamelk. Zet het vuur uit.
  3. Doe de piccalilly samen met de uitgeknepen gelatine in een blender en draai dit fijn. Schenk de piccalilly in malletjes/vormpjes en leg deze in de vriezer. Terwijl dit in de vriezer haar vorm krijgt, gaan we aan de slag met de garnering.
  4. Wel de mosterdzaad met een klein beetje water op zacht vuur.
  5. Snijd de zilveruitjes door de helft en de augurken in kleine blokjes.
  6. Schep de Echte Zalm in de ronde uitsteker en stamp goed aan.
  7. Haal de piccalilly panna cotta uit het malletje/vormpje en leg deze op de zalm.
  8. Garneer het gerecht met de zilveruitjes, augurken, mosterdzaad en doperwten cress. Smakelijk eten!

INGREDIËNTEN

1-2 PERSONEN
  • 120 gr. Echte Zalm
  • 400 gr. piccalilly
  • 100 gr. sojamelk
  • 4 blaadjes gelatine

Ingrediënten garnituur

  • 1 augurk
  • 10 zilveruitjes
  • 30 gr. mosterdzaad
  • Doperwten Cress

Extra benodigdheden

  • Blender
  • Ronde mallen ong. 12 cm
  • Uitsteker rond ong. 12 cm

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down