PASTASALADE MET ASPERGES EN ECHTE ZALM

PASTASALADE MET ASPERGES EN ECHTE ZALM

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar verrukkelijk gerecht dat indruk maakt op elke smaakpapil? Zoek niet verder! Vandaag willen we je graag laten kennismaken met ons overheerlijke recept: Pastasalade met groene asperges en Echte Zalm.
30 min
2
Bekijk Producten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  2. Verwarm ondertussen de asperges saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en met de pasta.
  3. Schil ondertussen de asperges rondom met de dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Snijd 2 cm van de houtachtige onderkant. Kook 4 min. in ruim water met eventueel zout.
  4. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en de radijs in plakjes. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de helft van de vrucht en pers de hele vrucht uit.
  5. Meng de pasta met saus met de asperges, radijs en bosui. Breng op smaak met 1 el citroensap (per 4 personen), 1 tl -rasp (per 4 personen), peper en eventueel zout.
  6. Verdeel de Echte Zalm over de pasta en schep samen met de rucola erdoor. Serveer als lunch- of bijgerecht.

INGREDIËNTEN

2 PERSONEN
  • 250 gr. Echte Zalm
  • 300 gr. penne pasta
  • 500 gr. groene asperges
  • 250 ml saus voor asperges
  • 3 bosuitjes
  • 200 gr. radijs
  • 1 citroen
  • 85 gr. rucola
  • Peper en zout

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down