PASTA MET SPINAZIE EN ECHTE ZALM

PASTA MET SPINAZIE EN ECHTE ZALM

Ontdek de perfecte balans tussen malse stukjes zalm, verfijnde spinazie en smaakvolle pasta. Onze verse zalm voegt een vleugje luxe toe aan dit eenvoudige, maar oh zo heerlijke gerecht.
20 min
2
Bekijk Producten

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olijfolie.
  2. Kook de pasta volgens verpakking beetgaar.
  3. Voeg in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is. Schenk de kookroom erbij en breng op smaak met wat peper en zout.
  4. Halveer de cherry tomaatjes en voeg deze bij de spinazie. Verwarm een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe.
  5. Schep de warmgerookte zalm van de huid en voeg deze toe.
  6. Schep de pasta op borden en bestrooi met geroosterde pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas.

INGREDIËNTEN

2 PERSONEN
  • 400 gr. Echte Zalm
  • 400 gr. versie spinazie
  • 350 gr. tagliatelle
  • 350 ml kookroom (light)
  • 250 gr. cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 50 gr. pijnboompitten (geroosterd)
  • Snufje Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down