GROENE KRUIDEN RISOTTO MET ECHTE ZALM

GROENE KRUIDEN RISOTTO MET ECHTE ZALM

Deze heerlijke risotto is een ware traktatie voor liefhebbers van smaakvolle gerechten. De romige zachtheid van onze Echte Zalm wordt perfect gecombineerd met een rijke mix van groene kruiden. Elk hapje is een explosie van smaak!
30 min
1-2
Bekijk Producten

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook om later de groene asperges in te koken en breng de kippenbouillon aan de kook.
  2. Schil de groene asperges en kook deze 4 min. in ruim water met eventueel zout.
  3. Snijd de groene kruiden fijn.
  4. Snipper een sjalotje en verwarm een pannetje op het vuur met olijfolie. Fruit de sjalot.
  5. Voeg de risotto toe aan de ui en roer door. Blus af met de witte wijn en blijf goed roeren tot de risotto rijst de wijn heeft opgenomen. Voeg daarna beetje voor beetje de kippenbouillon toe. Zorg dat voor elke schep de risotto het vocht goed heeft opgenomen. Zodra de risotto bijna beetgaar is, voeg de room toe.
  6. Snijd de asperges in kleinere stukken en voeg deze samen met de groene kruiden toe aan de risotto.
  7. Voeg als laatste de Echte Zalm toe aan de risotto en breng op smaak met een beetje peper en zout.

INGREDIËNTEN

1-2 PERSONEN
  • 200 gr. Echte Zalm
  • 100 gr. risotto rijst
  • 400 gr. groene asperges
  • 5 dl kippenbouillon
  • 1 dl witte wijn
  • 1 dl room
  • ½ sjalot
  • 1 el olijfolie
  • Groene kruiden (bieslook, bladpeterselie, dille)

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down