FLAMMKUCHEN MET ECHTE ZALM

FLAMMKUCHEN MET ECHTE ZALM

Een dunne, knapperige pizza die rijkelijk is belegd met hartige en smaakvolle ingrediënten: dát is een flammkuchen. Onze variant is natuurlijk belegd met Echte Zalm. Lees snel hoe u deze maaltijd (of snack) kunt bereiden.
20 min
1-4
Bekijk Producten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Rol het flammkuchen deeg uit op een ovenplaat en smeer deze in met crème fraîche.
  3. Snijd de rode ui in halve ringen en leg dit mooi verdeeld op de flammkuchen.
  4. Schep de Echte Zalm op de flammkuchen, verdeel gelijkmatig.
  5. Snijd de bieslook fijn, rasp de limoen en Parmezaanse kaas en verdeel over de flammkuchen.
  6. Doe de flammkuchen in de oven voor ongeveer 12-15 minuten.
  7. Controleer de flammkuchen regelmatig, zodra deze goudbruine randjes heeft is de flammkuchen klaar.
  8. Snijd de flammkuchen in stukken, serveer bijvoorbeeld op een mooie houten borrelplank en uitdelen maar!

INGREDIËNTEN

1-4 PERSONEN
  • 150 gr. Echte Zalm
  • Rol Flammkuchen deeg
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 100 gr. crème fraîche
  • 5 st. bieslook
  • 50 gr. Parmezaanse kaas

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down