CIABATTA’S MET ECHTE ZALM

CIABATTA’S MET ECHTE ZALM

Onze Echte Zalm wordt meesterlijk gepresenteerd op een bedje van kruidenkaas en rucola afgemaakt met een vleugje (zelfgemaakte) honing mosterdsaus. Het geheel wordt geserveerd op een luchtige ciabatta die zorgt voor de perfecte balans tussen zachtheid en knapperigheid. Ideaal voor een heerlijke lunch.
15 min
2-4
Bekijk Producten

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de ciabatta’s in de oven en bak tot goudbruin en knapperig.
  1. Maak ondertussen de zelfgemaakte honing mosterdsaus: Doe de mosterd, honing en de citroensap in een kom. Meng het geheel goed door. Voeg de mayonaise toe aan het geheel tot er een gladde saus ontstaat. Indien nodig, voeg een theelepel kraanwater toe. Breng op smaak met de gedroogde dille, peper en zout.
    Snijd de ciabatta’s open en smeer deze in met kruidenkaas. Schep de Echte Zalm en leg deze op de ciabatta samen met wat rucola en een vleug honing mosterdsaus.

INGREDIËNTEN

2-4 PERSONEN
  • 200 gr. Echte Zalm
  • 4 ciabatta’s
  • 60 gr. kruidenkaas
  • 85 gr. rucola
  • Honing mosterdsaus
  • Peper en zout

Ingrediënten zelfgemaakte honing mosterdsaus

  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 theelepels mosterd
  • 4 theelepels honing
  • 2 eetlepels citroensa
  • 2 theelepels gedroogde dille
  • Peper en zout

Reviews

ECHTE ZALM IS OOK LEKKER BIJ

cartchevron-down