ALS EEN VIS IN HET WATER,
IN DE KEUKEN MET ECHTE ZALM.

Een echte culinaire smaakbeleving, dat is Echte Zalm. Wees niet ongerust, ons product is gemakkelijk te verwerken in de lekkerste gerechten. Probeer het zelf!

RECEPTEN

voor elke gelegenheid

RECEPT VAN
DE MAAND

PASTA MET SPINAZIE EN ECHTE ZALM

Ontdek de perfecte balans tussen malse stukjes zalm, verfijnde spinazie en smaakvolle pasta.

Onze verse zalm voegt een vleugje luxe toe aan dit eenvoudige, maar oh zo heerlijke gerecht.
30 Min
458 KCAL
2
Hoofdgerecht

HET VERHAAL VAN..

ECHTE ZALM

Welkom in de wondere wereld van Echte Zalm! Het verhaal van Echte Zalm begon 10 jaar geleden, toen ons team van visspecialisten en -liefhebbers met oog voor kwaliteit op zoek ging naar een exclusief product dat nét even anders was dan uw gebruikelijke vis. Er werd gekozen voor een speciale lekkernij: de gerookte zalm.

Onze kweekzalm komt uit de Noorse fjorden, waar de hoogwaardige Noorse aquacultuur en de natuurlijke omstandigheden ideaal zijn voor het kweken en voeden van gezonde, smaakvolle vis. We vinden het belangrijk dat onze zalm op een verantwoorde, duurzame manier gekweekt wordt. In het Nederlandse Spakenburg wordt deze zalm met veel zorg op traditionele wijze gerookt door onze gespecialiseerde rookmeesters om zo de authentieke smaak te behouden. Zij gebruiken alleen de beste ingrediënten en technieken om onze zalm tot een ware smaaksensatie te maken. U proeft gewoon de liefde die erin zit!

Met Echte Zalm zet u een culinaire beleving op tafel voor uw dierbaren of relaties. Laat uw smaakpapillen genieten.

Echte Zalm is meer dan alleen een vis. Het is een échte beleving voor fijnproevers!


BEL DIRECT
06 - 51 37 53 81
cartchevron-down