Over ons

Zoals de naam het zegt: eerlijke, echte zalm. Ambachtelijk klaargemaakt en gepresenteerd op een stijlvolle en verleidelijke manier. Zou het niet origineel zijn om zo’n prachtig cadeau weg te geven? Een geschenk van Echte Zalm is altijd een schot in de roos!

Alstublieft! Exclusieve ambachtelijk gerookte zalm

Deze ambachtelijk gerookte zalm is een bijzondere belevenis van smaak en traditie. Een zalm die anders is gerookt dan de koud gerookte zalm die u kent uit speciaalzaken of supermarkten. Deze zalm is anders, lekkerder en exclusief.

De ambachtelijke manier van roken en stomen houdt in dat de zalm op de huid wordt gerookt op een temperatuur van 80 graden waardoor zowel de structuur als de smaak van de zalm behouden blijft. Zo wordt de zalm een lekkere gezonde traktatie en een kwalitatief hoogwaardige delicatesse voor iedereen die houdt van sfeer en gezelligheid; de Bougondische manier van leven.

De ambachtelijke zalm komt het beste tot zijn recht door hem even te verwarmen in de oven, waarna u de zalm van de huid schept. U dient de zalm lauw te serveren. Dit geldt niet als u de zalm in een salade gebruikt. Deze zalm is tevens bijzonder geschikt als amuse, op toast of in een salade.

Natuurlijk is het een geweldig geschenk om uw relaties mee te verrassen.

Een geweldig smaakvol moment toegewenst!