ECHTE ZALM,
DIT ZIJN WIJ!

Echte Zalm biedt een exclusieve en smaakvolle beleving van gerookte zalm, die gemakkelijk online besteld kan worden en aan huis wordt bezorgd. Het vakmanschap van onze rookmeesters zorgt voor een overheerlijke en authentieke smaak van onze zalm, die gegarandeerd een echte culinaire ervaring maakt.

ONZE MISSIE

(H)EERLIJKE GEROOKTE ZALM

Bij Echte Zalm hebben we maar één missie: u het ultieme moment laten beleven. Wij geloven dat dit moment wordt gecreëerd door onze traditionele manier van roken en het behouden van de authentieke smaak van zalm. Bij Echte Zalm vinden we het belangrijk dat onze zalm niet alleen heerlijk smaakt, maar ook vers blijft tijdens het transport naar uw deur. Daarom wordt elke zalmfilet zorgvuldig vacuüm verpakt en op deze manier, zonder kwaliteitsverlies, vers en smaakvol gehouden. Zo kunt u bij thuiskomst genieten van de smaak van onze zalm, alsof deze net gerookt is!

Wij streven ernaar een unieke smaakbeleving te bieden die niet alleen heerlijk is, maar ook boordevol voedingsstoffen zit. Het spreekwoord ‘zo gezond als een vis’ heeft niet voor niets al vele decennia doorstaan.

Bij Echte Zalm geloven we dat kwaliteit en authenticiteit essentieel zijn voor een exclusieve zalm-ervaring, of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een intiem diner thuis. Ons doel is om u te laten genieten bij elke hap die u neemt. En het hoeft niet alleen voor uzelf te zijn. Waarom verrast u niet iemand anders met dit unieke moment? Onze zalm is namelijk ook het perfecte cadeau als exclusief relatiegeschenk. Ga voor onze specials en kies voor een heerlijk wit wijntje of een goede whiskey bij de zalm. Wij bieden dé ingrediënten voor een complete smaakbeleving.

Geniet van een échte beleving, geniet van Echte Zalm.

ONZE MISSIE

EXCLUSIEVE AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM

HET VERHAAL VAN…

ECHTE ZALM

Welkom in de wondere wereld van Echte Zalm! Het verhaal van Echte Zalm begon 10 jaar geleden, toen ons team van vis- kenners en liefhebbers met oog voor kwaliteit op zoek ging naar een exclusief product dat nét even anders is dan uw gebruikelijke vis. Er werd gekozen voor een speciale lekkernij: de gerookte zalm.

Onze kweekzalm komt uit de Noorse Fjorden, waar de hoogwaardige Noorse aquacultuur en de natuurlijke omstandigheden ideaal zijn voor het voeden en kweken van gezonde, smaakvolle vis. We vinden het belangrijk dat onze zalm op een verantwoorde, duurzame manier gekweekt wordt. In het Nederlandse Spakenburg wordt deze zalm met veel zorg en op traditionele wijze gerookt door onze gespecialiseerde rookmeesters om zo de authentieke smaak te behouden. Zij gebruiken alleen de beste ingrediënten en technieken om onze zalm tot een ware smaaksensatie te maken. U proeft gewoon de liefde die erin zit!

Met Echte Zalm zet u een culinaire beleving op tafel voor uw dierbaren of relaties. Laat uw smaakpapillen dansen van vreugde en geniet.

Echte Zalm is meer dan alleen een vis. 

Het is een échte beleving voor fijnproevers!

BEL DIRECT
06 - 51 37 53 81

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Echte Zalm, een Echte Beleving

Een echte culinaire smaakbeleving, dat is Echte Zalm. Simpelweg om zo te eten, met brood of op toast. Of u kunt met Echte Zalm inspirerende gerechten creëren. Wees niet ongerust, daar hoeft u geen chefkok voor te zijn. Wij helpen graag een handje.
MEER LEZEN
Meer weten? Bekijk onze Echte Zalm producten.
BEKIJKEN
cartchevron-down