Alstublieft! Exclusieve, ambachtelijk warm gerookte zalm.

Van vader op zoon kreeg ik het vak van vishandelaar, en daarmee de liefde voor vis als prachtig en gezond product, van jongs af aan mee. De wereld van vissersverhalen en voor dag en dauw naar de veiling voor de beste vis om mijn klanten te laten genieten van een gezond en natuurlijk product, zit eenvoudigweg in het bloed.

Bekijk onze zalm

Warm gerookte zalm vol smaak en traditie
Echte Zalm is een karaktervolle samenkomst tussen verse zalm en 100 jaar ervaring van Hollandse visrokerij traditie. De delicate rooksmaak ontstaat door niets anders dan de rook van houtsnippers en zout waarmee de zalm voor het roken wordt ingewreven. Plus een flinke snuf trots van onze rookmeesters. Zij zorgen er op excellente wijze voor dat Echte Zalm ‘slow smoking’ in hun rookovens wordt gegaard. Dit zorgt voor een ongekende smaak en langere houdbaarheid. Een gesloten verpakking, vacuümverpakte Echte Zalm, is drie weken buiten de koeling houdbaar.

Eerlijke zalm, ambachtelijk warm gerookt
Echtezalm.nl maak onderdeel uit van vishandel Michel Heinen. Met Echte Zalm wil ik een podium gecreëerd voor een van de puurste producten die ‘de koning onder de vissen’ ons biedt: een heerlijk stuk, op natuurlijke en ambachtelijke wijze warm gerookte zalm. Warm gerookt krijg zalm een wat stevige structuur en een eerlijke kleur en smaak. Een pure smaakbeleving 100% vrij van kunstmatige rookaroma’s! Echte Zalm is eenvoudig online te bestellen en wordt, vers gevacumeerd in de rokerij, bij u thuisbezorg. 

5 minuten opgewarmd in een oven van 165 graden kunt u Echte Zalm zo van de huid scheppen om te verwerken in een koud of warm gerecht. Mijn beste serveertip? Lauwwarm geserveerd heeft Echte Zalm niets meer nodig dan aangenaam gezelschap. Puur genieten! 

Ik wens u smaakvolle momenten,

Michel Heinen