De mooiste tijd om uw relatiegeschenken smaakvol te upgraden!

Het doel van het schenken van een kerstpakket of relatiegeschenk is het uitspreken van uw waardering. Waarom zou u daarom geld uitgeven aan alweer een beker met logo of een kerstpakket met culinaire inhoud dat maar bij weinigen in de smaak valt? Echte Zalm is een culinaire verwennerij. Zalm is als ‘koning onder de vissen’ de meest geliefde vissoort wereldwijd. Grote kans dat u dit jaar met Echte Zalm als kerstpakket uw relaties of gewaardeerde medewerkers werkelijk verrast.

Geen zorgen over levering en houdbaarheid!
Echte Zalm is andere zalm! Onze zalm wordt op ambachtelijke wijze warm gerookt in Spakenburg en direct na het afkoelen vacuüm verpakt. In een ongeopende verpakking blijft Echte Zalm buiten de koeling drie weken smakelijk en vers. We leveren uw kerstpakketten kort voor de geschenkdatum aan, waarmee het schenken van een lekker stuk, smakelijke en gezonde zalm gegarandeerd is.

Echte Zalm als kerstpakket wordt geleverd in een feestelijke geschenkdoos. De ‘Dutch Edition is voorzien van een Delfts Blauwe print met keus uit de ‘Spakenburg Edition’ of de ‘Kinderdijk Edition’. 

Dutch Edition: 600 gram warm gerookte zalm verpakt met een goede fles witte wijn. € 39,95 excl. verzendkosten.

Black Edition: 600 gram warm gerookte zalm, naar keus verpakt met een goede fles witte wijn of een Famous Grouse Smoky Black Whisky(70cl). € 39,95 / € 59,95 excl. verzendkosten.

Uw Echte Zalm kerstpakketten voordeliger inkopen? Voor een vanaf name van 10 stuks kunt u contact opnemen met Michel Heinen voor een passend prijsvoorstel via vishandelmichelheinen@hotmail.com