BUSINESS

EEN CULINAIR & ORIGINEEL RELATIEGESCHENK

Onze zalm is niet alleen perfect om van te genieten in uw eigen keuken, maar ook als relatiegeschenk voor zakenpartners of collega's. Een stuk Echte Zalm is namelijk meer dan alleen een cadeau; het is een ervaring die de ontvanger niet snel zal vergeten. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, kerstcadeau of als blijk van waardering voor een succesvolle samenwerking, met Echte Zalm geeft u altijd een bijzonder geschenk.

Een culinair compliment.

DAAROM ECHTE ZALM
AUTHENTIEK
GEROOKT
UNIEK
RELATIEGESCHENK
BOORDEVOL
VOEDINGSSTOFFEN
INFORMATIE AANVRAGEN
Ook met gepersonaliseerde verpakking

ECHTE KWALITEIT

EXCLUSIEVE AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM

Onze Echte Zalm vindt haar oorsprong in de Noorse fjorden, waar de hoogwaardige Noorse aquacultuur en de natuurlijke omstandigheden ideaal zijn voor het voeden en kweken van gezonde, smaakvolle vis. In het Nederlandse Spakenburg wordt deze zalm met veel zorg en op traditionele wijze gerookt door onze gespecialiseerde rookmeesters om zo de authentieke smaak te behouden.

Wij zijn trots om u onze exclusieve ambachtelijke gerookte zalm van topkwaliteit aan te bieden, gezond en beschermd tegen derving. Onze zalm wordt vacuüm verpakt om de versheid te garanderen, dit maakt het ideaal om dit versproduct als geschenk te geven.

Naast losse zalmlendes en zalmzijden, hebben we ook mooie geschenkdozen samengesteld met bijpassende wijnen en whiskeys of een origineel ‘Heinen Delfts Blauw’ serviesstuk. Personaliseer uw relatiegeschenk met uw logo of een tekst met een persoonlijke boodschap. Het perfecte luxe cadeau of relatiegeschenk voor de echte bourgondiërs onder ons.

Echte Zalm is meer dan alleen een vis. Het is een échte beleving voor fijnproevers!


ALSTUBLIEFT!

EXCLUSIEVE AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM

YOU’RE IN GOOD COMPANY

ZIJ GINGEN U VOOR

WARMGEROOKTE ZALM
Klein verpakt maar groots van smaak. De ideale hoeveelheid om te verwerken in warme of koude gerechten voor 1 of 2 personen, of het maken van 6 tot 8 rijkelijk met Echte Zalm gevulde borrel- of amusehapjes. Geniet van de heerlijke smaak van ambachtelijk warmgerookte zalm, verkrijgbaar in gewichten van 300 en 600 gram. Onze zalm is vacuüm verpakt in een geschenkdoos en kan gemakkelijk via de post worden verstuurd. Bovendien past het pakketje door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te blijven om het in ontvangst te nemen! Bestel nu en geniet van deze heerlijke delicatesse.
WARMGEROOKTE ZALMZIJDE
Een hele zalmlende, een hele ervaring. Echte Zalm heeft dankzij het slow smoking garingsproces een ‘bite’ en een aangename volle rooksmaak. Heerlijk om samen van te genieten! Onze warmgerookte zalmzijdes zijn verkrijgbaar in royale gewichten van 800 tot 1100 gram en bieden een onvergetelijke culinaire ervaring. De zalmzijdes worden op ambachtelijke wijze warm gerookt en behouden daardoor hun authentieke en exclusieve smaak. Het is vacuüm verpakt in een mooie geschenkdoos. Perfect om cadeau te geven of om zelf van te genieten met vrienden en familie. Bestel nu en geniet van de heerlijke smaak!

ECHTE ZALM KOPEN

BEKIJK ONS AANBOD

ZIE ONZE
CADEAUVARIANTEN

ONZE CADEAU VARIANTEN

DELFTS BLAUW
Santé en bon appétit! Deze luxe wine & dine geschenkdoos met Delfts Blauw print bevat 500/600 gram warm gerookte zalm en een heerlijk koud te serveren fles witte wijn. Om samen van te genieten, maar ook geschikt als culinair (relatie)geschenk.
BLACK EDITION
Intens genieten! Dankzij het slow smoking garingsproces heeft onze zalm een aangename volle rooksmaak. In deze luxe geschenkbox verpakken we 500/600 gram Echte Zalm en een bijpassende fles Pinot Grigio. Blus de diepe, rokerige smaken af met deze frisse witte wijn.
DELFTS BLAUW DELUXE
Mooi blauw is niet lelijk! In samenwerking met Heinen Delfts Blauw hebben we een deluxe variant van het Delfts Blauw pakket samengesteld. Geniet van 500/600 gram warm gerookte zalm, een koud te serveren fles witte wijn en een uniek serviesstuk van Heinen Delfts Blauw. Perfect om uw Echte Zalm gerechten mee te serveren.
BLACK EDITION DELUXE
Een gewaagde smaakexplosie! Deze deluxe variant van de Black Edition bevat 500/600 gram Echte Zalm en een bijpassende fles Whiskey. Een smaakvolle ervaring voor de waaghalzen onder ons.

HET VERHAAL VAN…

ECHTE ZALM

Welkom in de wondere wereld van Echte Zalm! Het verhaal van Echte Zalm begon 10 jaar geleden, toen ons team van visspecialisten en -liefhebbers met oog voor kwaliteit op zoek ging naar een exclusief product dat nét even anders was dan uw gebruikelijke vis. Er werd gekozen voor een speciale lekkernij: de gerookte zalm.

Onze kweekzalm komt uit de Noorse fjorden, waar de hoogwaardige Noorse aquacultuur en de natuurlijke omstandigheden ideaal zijn voor het kweken en voeden van gezonde, smaakvolle vis. We vinden het belangrijk dat onze zalm op een verantwoorde, duurzame manier gekweekt wordt. In het Nederlandse Spakenburg wordt deze zalm met veel zorg op traditionele wijze gerookt door onze gespecialiseerde rookmeesters om zo de authentieke smaak te behouden. Zij gebruiken alleen de beste ingrediënten en technieken om onze zalm tot een ware smaaksensatie te maken. U proeft gewoon de liefde die erin zit!

Met Echte Zalm zet u een culinaire beleving op tafel voor uw dierbaren of relaties. Laat uw smaakpapillen genieten.

Echte Zalm is meer dan alleen vis. Het is een échte beleving voor fijnproevers!

BEL DIRECT
06 - 51 37 53 81

Meest gestelde vragen

De zalm van Echte Zalm wordt op traditionele wijze gerookt door onze rookmeesters in Spakenburg. Na het fileren van de vis wordt deze met peper, zout, mosterdzaad, selderijzaad en diverse (geheime) specerijen ingewreven, waarna deze langzaam wordt gerookt boven een combinatie van beuken en eikenhout. Dit proces duurt een aantal uur en is afhankelijk van het gewicht van de zalm. Het resultaat is een heerlijke, ambachtelijk gerookte zalmfilet met een authentieke smaak.

Allergieën? Neem contact op voor meer informatie.
Gezien de zalm vers vacuüm verpakt wordt, blijft deze tot wel 3 weken goed.
Bewaar Echte Zalm op een koele en droge plek. Na openen in de koelkast.
De zalm is al gerookt en vacuüm verpakt, daarom hoeft u de zalm in principe alleen maar uit de verpakking te halen en te serveren. Het is al gaar en kan koud gegeten worden, bijvoorbeeld op een broodje of een salade. Wilt u de zalm toch nog even opwarmen? Dan kunt u deze kort in de oven leggen of in de pan op laag vuur opwarmen. Let er wel op dat u de zalm niet te lang verwarmt, want dan kan deze droog worden.
Onze Echte Zalm kan op verschillende manieren worden geserveerd, zoals in plakjes gesneden op toast of brood, als bijgerecht in een frisse salade of als onderdeel van een hoofdgerecht. Kijk voor meer inspiratie op onze receptenpagina!
Onze kweekzalm komt uit de Noorse fjorden, waar de hoogwaardige Noorse aquacultuur en de natuurlijke omstandigheden ideaal zijn voor het voeden en kweken van gezonde, smaakvolle vis. In het Nederlandse Spakenburg wordt onze zalm met veel zorg en op traditionele wijze gerookt door onze gespecialiseerde rookmeesters.
cartchevron-downplus-circle